lørdag den 3. november 2007

Min storebror & P3

Er du en natteravn, så lyt med på nyhederne kl. 24 - 05 i Danmarks Radio, der er det nemlig min bror der læser & redigere nyhederne - bare han giver en lille fødselsdags hilsen i æteren?? Jep, det er den samme bror som lige er blevet farmand, til den sødeste lille bumlegøj.

Festugen begynder nu

Så begynder noget der får Århus festuge til at ligne en børnefødselsdag. Det hele startede faktisk i morges med et brag af et håndbold stævne. Amalie har spillet håndbold i 1½ måned, og skulle spille hele 4 kampe for allerførste gang. Det begyndte allerede kl 8.50, så det var super!!

I morgen har jeg (Tanja) fødselsdag - jeg bliver 28 år som altid :-) glæder mig rigtig meget til dagen, og se hvad Poul & ungerne har fundet på!

Tirsdag, har vi jo som bekendt kobberbryllup - uha, det bliver bare spændene. Det har vi jo ligesom aldrig prøvet før ...... og forhåbentlig kommer vi heller aldrig til det igen. (Ment som, vi ikke ønsker at blive skilt, og starte forfra igen). Næh, næste gang er det sølvbryllupet det gælder.


Lørdag, er det jo der vi alle ses - og det bliver helt i top!!!!!!!!!! Ved snart ikke hvordan vi skal beskrive den fornemmelse vi har. Vi glæder os til at se så mange mennesker som betyder noget for os, samlet på et sted! Kan næsten ikke vente - Tanja, havde dog en drøm i nat om vi kom forsent til festen, måtte klæde om ude på vejen, at min mor havde pelsbukser og kasket på (??) og det hele endte i noget underligt rod .... Godt Freud ikke læser med på blogen, så var jeg nok sat i terapi omgående :-)