fredag den 26. oktober 2007

Menu planen

I dag har vi været hos Tina & Roald på Søstjernen, for lige at justerer det sidste til. Så alt burde være på plads nu!

Bare for lige at få jer rigtig nysgerrige/sultne på forhånd, så vil vi lige følge lidt op på menu planen, som allerede ligger her på blogen. Den kan I finde under "Uden mad og drikke ..."


  • Alle oste bliver leveret fra Ostebørsen på Strøget i København, http://www.osteborsen.dk - kig forbi og læs om ostens historie


  • Alle mejeri produkter er økologiske fra Naturmælk

  • Alt morgenbrød, wienerbag mv. bliver leveret af Konditor Nymann, Åbenraa

  • Alt the bliver leveret fra Perchs thehus i København, dog bliver Chai theen leveret af Donslund Vine, Christiansfeld, http://www.perchs.dk

  • Laksen bliver røget hos Søstjernen til os

  • Alle confiture (marmelade, nutella, gelé mv.) bliver hjemmelavet på Søstjernen

- og dette er kun til første delen af brunchen .... der kommer mere endnu!!! Nogle af jer har måske opdaget Søstjernen har en Champagne brunch på deres menukort?? Men det er ikke den vi skal have - vores er bare lige en tand mere luksus, uden at røbe for meget :-)

Terningerne er rystet ...

... og bordplanen er lagt. Det gik ud over alt forventning - men det er jo også nemt med så mange dejlige familiemedlemmer, venner & naboer. Vil I vide hvem I skal sidde ved siden af?? Så må I vente til vi mødes kl 10.30 d. 10. november 2007 ... der bliver spændinger udløst. Alt vi kan sige herfra er, I kommer til at møde nye mennesker :-)